Pagina's

dinsdag 20 november 2012

WARME CHOCOLADEMELK MET SLAGROOM



Buiten is het koud. Tijd om thuis de kaarsjes aan te steken en te genieten van bijvoorbeeld een lekkere warme drank. Maar wat neem je als je het SanaSlank eiwitdieet volgt en trek hebt in iets anders dan water, kruidenthee of koffie?


Winter
Veel cliƫnten krijgen rond deze tijd trek in warme chocolademelk, die nog verleidelijker wordt met slagroom erop. Niet zo gek, want warme chocolademelk wordt met de winter geassocieerd. Het wordt in restaurants besteld na een frisse winterwandeling om een beetje op te warmen. Warme chocolademelk is ook lekker als je knus thuis op de bank zit met de kaarsjes aan en een goed boek erbij. En tijdens de ski vakantie is warme chocolademelk heel populair en dan extra lekker met een scheutje rum erin en natuurlijk ook nog een dot slagroom erop!

Het is niet verstandig om dagelijks een kop warme chocolademelk met slagroom te nemen. Er zitten nu eenmaal veel dikmakers in deze heerlijke winterdrank. Tijdens een dieet wordt het sowieso afgeraden. Toch is het tijdens het SanaSlank eiwitdieet wel mogelijk om zorgeloos te genieten van deze “dikmaker”. U zult denken: “Een kop warme chocolademelk met slagroom tijdens het Sanaslank dieet kan dat wel?” Jazeker! Alleen dan uiteraard wel zonder de rum. In het assortiment heeft SanaSlank namelijk een heerlijke warme cacao drank om zelf te maken, maar ook een kant enn klare chocoladedrank die je kunt opwarmen. Om het extra lekker te maken is het mogelijk om suikervrije slagroom te maken. Wil je de slagroom toch gezoet hebben, dan is het mogelijk om een beetje Stevia toe te voegen. Zo kun je toch zorgeloos genieten van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten