Pagina's

dinsdag 20 november 2012

Lekker stamppot!

Als ik aan de herfst en winter denk, dan denk ik niet alleen aan blaadjes die van de bomen vallen en sneeuw, maar vooral aan stamppot. Heerlijk! Zuurkoolstamppot, andijviestamppot of broccolistamppot. Maar wat nou als je het SanaSlank dieet volgt. Tijdens een eiwitdieet zijn aardappels nu eenmaal niet toegestaan. Mag je dan alleen maar groenten en helemaal geen aardappels eten om een stamppot te maken is de vraag die ik in deze tijd regelmatig krijg?
 
Hardloper
In de loop der jaren zijn er heel wat eiwitrijke producten bijgekomen. Niet alleen koude shakes en repen, maar ook warme maaltijden zoals rijst, couscous en hachee. Toen het SanaSlank dieet tien jaar geleden werd geïntroduceerd bij SanaDerm  bestond het assortiment uit 40 verschillende eiwitproducten. Op dit moment zijn er meer dan 250. Vanaf het eerste moment is er al één maaltijd een hardloper in de herfst- en wintermaanden: de SanaSlank aardappelpuree. Een goed alternatief voor zelfgemaakte aardappelpuree en je kunt hem zelf op smaak maken met een beetje peper, zout mosterd of kruiden.

Sanaslank stamppot of ovenschotel
De aardappelpuree is niet alleen ideaal voor stamppotten, je kunt er ook een heerlijke ovenschotel mee maken. Voor de wintermaanden is dit een ideale oplossing om toch heerlijke winterse maaltijden te kunnen maken. Alleen dan natuurlijk wel zonder de spekjes en de rookworst….

 Katinka Tillemans
Gewichtsconsulente SanaDerm/SanaSlank/SanaSlankShop
Gratis begeleiding eiwitdieet, verkoop 250 eiwitproducten
Geldelozeweg 31
1625 NW Hoorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten