Pagina's

dinsdag 13 november 2012

Sinterklaas snoepgoed en afslanken?



Het is weer zover! Vanaf oktober, soms al eind september, is het raak; de winkels zijn volop gevuld met overheerlijke pepernoten, speculaas en marsepein. De meesten van ons weten dat het niet goed is voor de lijn, maar het is vaak al gekocht voordat we er erg in hebben. Bijvoorbeeld wanneer je staat te wachten in de rij voor de kassa en “opeens” ligt die actiezak pepernoten in je kar.

De verleiding is groot
Bij SanaDerm krijg ik veel cliƫnten die deze tijd van het jaar verschrikkelijk vinden door al dat snoepgoed. Normaal gesproken ligt snoep ook in de winkel, maar dan is het mogelijk om in het gangpad de lekkere dingen te vermijden. In deze tijd van het jaar lijkt het wel alsof het Sinterklaas snoepgoed in elk gangpad te vinden is. Daar komt nog eens bij dat op de balie bij de meeste winkels een schaaltje staat met pepernoten. Je kunt er dus echt niet om heen.

De oplossing met hulp van eiwitproducten
-         Haal je boodschappen met een volle maag. Zes keer per dag een kleine maaltijd eten wordt aangeraden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je geen hongergevoel ervaart, maar ook dat je stofwisseling goed op gang blijft. Wanneer je gaat winkelen zonder hongergevoel, dan zijn producten als pepernoten e.d. veel beter te weerstaan.
-         In de SanaSlankwinkel zijn verschillende alternatieven voor snoepgoed te vinden Bijvoorbeeld eiwitrijke en koolhydraatarme producten zoals
* Balletjes chocolade
* Balletjes pinda caramel
* Brownie
* reep diverse smaken
* wafels
* koekjes
       -    Zorg dat je zo’n heerlijk SanaSlank eiwitproduct in je tas hebt
zitten. Een zakje SanaSlank balletjes chocolade of SanaSlank balletjes pinda caramel bijvoorbeeld is gemakkelijk mee te nemen en je kunt er regelmatig even van snoepen. Ga je winkelen en staan de pepernoten op de toonbank? Beloon jezelf, als je de winkel hebt verlaten zonder extra verleidelijk snoepgoed, met een paar SanaSlank balletjes uit je tas.

Deze tips zullen ondanks al het snoepgoed in de winkels het makkelijker maken de verleiding te weerstaan en toch af te slanken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten